Jelenlegi hely

Furcsa kérdés...

Alessa képe
Fórum: 

Szóval azzal a kérdéssel írnék ide, hogy a fiú nyuszink két golyója igen nagy lett. Olvastam, hogy előfordulhat, ha úgy érzi, hogy kész a párzásra, de minden fiú nyuszinak egyszerre van ez(?), mert több nyuszink is van, akiknek most nincs ilyesmi gondjuk. És van vele egy másik problémánk is, ami lehet, hogy választ ad a másikra. Fürdetni kell, mert folyton a székletébe és a pisijébe ül. Nem szeretnénk ha elkapna valami fertőzést, ezért is fürdetjük.
http://www.kepfeltoltes.hu/view/140802/10559326_737774476278811_15182173...

Kedves Alessa!

Nem olyan rettenetesen nagy ez a here, de természetesen az esetleges gyulladás kizárása érdekében elmehetnek egy állatorvosi vizsgálatra. A legjobb egyébként egy ivartalanítás lenne, az minden ezzel kapcsolatos problémát megoldana.
A széklet és vizelet probléma gyakran a túlsúly miatt van. Ha a nyuszi fogyna, akkor nagy valószínűséggel nem ülne vissza a székletbe vizeletbe.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Patrícia

Alessa képe

Köszönöm szépen a tanácsokat! Elvisszük állatorvoshoz és megemlítjük ezeket a dolgokat, mert sajnos nyuszira nem sok orvos van specializálódva és néha még egy egyszerűbb dolognál sem tud segíteni, ha a neten előbb nem nézzünk utána.:(

Kedves Alessa!

Nagyon szívesen! Jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel: Dr. Farkas Patrícia