Jelenlegi hely

8 hónapos szamojéd (nem áll a füle)

MiaLee képe
Fórum: 

Kedves Doktornő!
Van nekem egy csodás 8 hónapos szamojéd szukám, akinek még mindig nem áll a füle.Érdekelne hogy lehetne e kezdeni vele valamit és hogy nagyon rendellenes e ha így marad? Ízület és porc erősítővel esetleg próbálkozzunk e? Ha igen milyennel? Személy szerint engem egyáltalán nem zavar az hogy Ő ilyen,nagyon szeretem így,sokak szerint sokkal aranyosabb is. Kimondott gondot nem okoz ez a megjelenés hiszen nem szánom kiállításra. Leginkább a tenyésztő kétségbeesése ami a téma utáni kutakodásra ösztönzött.Kutyusom vegyesen kap házi kosztot valamint tápot és konzervet, igyekszünk mindenből a legjobbat megadni Neki,amennyire a pénztárca engedi.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Üdv.:Noémi

Kedves Noémi!

Zöldkagyló kivonatot tartalmazó porcerősítőkkel elősegíthetik, hogy a fül porcai megerősödjenek és a fül felálljon. Ilyen állatgyógyászati szerek például Synoqiun, a Synoflex, a Nutradyl, az Arthromed, a Flexivet Go stb.
Egy éves korig egyébként még magától is felállhat a fül. Ha mégsem egyenesedne ki, és így marad akkor annyira kell csak jobban figyelni, hogy nehezebben fog szellőzni a hallójárat, ezért gyakrabban lehet szükség fültisztításra a hallójárat gyulladásának megelőzése céljából.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Patrícia