Jelenlegi hely

Nyuszi evés

Fórum: 

Kedves Doktőrnő,

Van egy szoba nyuszim 9 hónapos ivartalanított bak, két három napja jóval kevesebbet eszik sokat iszik, és sokat alszik. ezen kívül nincs gond, egyet egyet rohangál. de szokatlan és hogy keveset eszik mini bogyókat termel. Sok féle kajája van és válógatós már nem tudom mit vegyek neki a szénát mostanság kevesebbet eszi főleg az van neki. Kétszer volt hogy lágy volt a kakija de nem kap csak ritkán zöldséget gyümölcsöt. Utalhat betegségre hogy kevesebbet eszik mint előtte? meg sokat alszik? és rengeteget iszik mostanság. 4 napja voltunk dokinál körömvágáson és doki nem mondta hogy bármi baja lenne.

Köszönöm a válaszát

itt olvasva a dolgokat lehet nem megfelelően etetem:( széna mindig van neki táp is vegyesen (bár mostanában nem eszi) répát almát picit kap szoktam szedni füvet neki lóherét de ilyen időben már rég nem kapott tudom majd szoktatni kell hozzá. lehet túl sok tápot száraz kaját adtam neki:( vagy lehet hogy szőrtől esetleg imádja mostanság a pokrócot nyalogatni. egyébként kakil pisil sokat iszik csak aggódom.

Kedves Fresa!

Mindenképpen menjenek állatorvoshoz mivel a nem evés, nem ivás súlyos problémákat jelenthet, vagy a későbbiekben okozhat. Mindenképpen állatorvosi ellátásra van szükség.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Patrícia